Välj en sida

Våra modeller

Soffbord i vit marmor, carrara, ek och elegant vitt.

Runt, rektangulärt eller ovalt? De flesta soffbord känns minst sagt fyrkantiga jämfört med Molnbordet. Den stilrena designen är inspirerad av sommarens bästa dagar. Bordsskivan görs i vacker italiensk Carrara marmor, vit Binaco Neve marmor, massiv ek som är varsamt vitoljad samt i en elegant vit laminerad MDF. Benen är tillverkade i rostfritt stål och polerade högblanka. 

Alla material är av högsta kvalitet. Tillverkningen sker i Sverige. Längd: 130 cm. Bredd 88 cm. Höjd: 45 cm.

MARMOR BIANCO NEVE, PRIS 16.500 KR

Soffbord i exklusiv italiensk vit Bianco Neve marmor. Skivan är slipad, men inte polerad högblank. Det ger en len lyxig känsla och ett mjukt och behagligt intryck. Bianco Neve betyder ”vit snö” och precis så upplevs skivan. Ljuset reflekteras i stenens yta och gör den ljus och levande – mycket vacker! Vår mest populära modell av Molnbordet. Går att ha utomhus sommartid. Ett stilrent och lyxigt soffbord.

The Cloud table in carrara marble, close up

CARRARA MARMOR, PRIS 16.500 KR

Äkta italiensk carraramarmor av förstklassig kvalitet med vackra toner. Skivan är slipad, men inte polerad högblank, vilket ger en len lyxig känsla och ett mjukt och behagligt intryck. Går att ha utomhus sommartid. Carrara är alltid snyggt och med bordsbenen i polerat stål får marmorn ett extra lyft.

VITOLJAD MASSIV EK, PRIS 14.700 KR

Skivan är gjord av massiv stavlimmad ek. Ytan är försiktigt vitoljad, vilket ger ett bra skydd och en vacker svag ton, utan att ekkänslan går förlorad. Klassiskt och modernt på samma gång.

ELEGANT VIT, PRIS 12.900 KR

Soffbord med vit bordsskiva, gjord av MDF och förstärkt med vitt och högklassiskt möbellaminat. Kanten är lackad i samma nyans som skivan. Ett soffbord som alltid är stiligt.

CARRARA MARMOR MED BEN I BORSTAD MÄSSING, PRIS 19.700 KR

Ben i borstad mässing och äkta italiensk carraramarmor, vit Bianco Neve och eller andra exklusiva marmorkvaliteter. 

VÅRA SOFFBORD I MARMOR

Vi samarbetar med en av Sveriges ledande importörer av italiensk marmor. Alla våra marmorbordsskivor är av högsta kvalitet och all bearbetning sker i Sverige. Innan leverans behandlas bordskivorna med en marmor-impregnering som stöter bort oönskade vatten-, fett- och oljebaserade fläckar och ger ett bra långvarit skydd. Avslutningsvis stryks ytan med en neutral såpa för perfekt finish.

SPECIALBESTÄLLNINGAR – LOUNGEBORD

Vill du ha ett molnbord med lägre höjd? The Cloud Table görs även som loungebord.
Eller tycker du att ben i borstad mässing är ännu snyggare? Hör av dig!

LEVERANS

Leverans sker med DHL (tillkommande kostnad) eller i hämtas i södra Stockholm. Leveranstid ca 5 veckor. Vi levererar även till övriga Europa, Kanada och USA.
Just nu bjuder vi på frakten inom stockholmsområdet.

Molnbordet – The Cloud Table – design Sten Åkerblom.