Soffbordet med den där sköna sommarkänslan. Året runt. 

Dags för ett nytt somrigt soffbord? Molnbordets stilrena design är inspirerad av sommarens bästa dagar. Finns i vitt, ek och marmor. Alla material är av högsta kvalitet. Tillverkningen sker i Sverige. 

Längd: 130 cm. Bredd 85 cm. Höjd: 45 cm.

VIT, PRIS 11.900 KR

Den vita bordsskiva är gjord av MDF och förstärkt med vitt möbellaminat. Kanten är lackad i samma nyans som skivan. Ett soffbord som alltid är stiligt.

VITOLJAD MASSIV EK, PRIS 13.700 KR

Skivan är gjord av massiv stavlimmad ek. Ytan är försiktigt vitoljad, vilket ger ett bra skydd och en vacker svag ton, utan att ekkänslan går förlorad. Klassiskt och modernt på samma gång.

MARMOR BIANCO NEVE, PRIS 15.700 KR

Exklusiv italiensk vit Bianco Neve marmor. Skivan är slipad, men inte polerad högblank. Det ger en len lyxig känsla och ett mjukt och behagligt intryck. Bianco Neve betyder ”vit snö” och precis så upplevs skivan. Ljuset reflekteras i stenens yta och gör den ljus och levande. Går att ha utomhus sommartid. Ett stilrent och lyxigt soffbord.

CARRARA MARMOR, PRIS 15.700 KR

Äkta italiensk Carraramarmor av förstklassig kvalitet. Skivan är slipad, men inte polerad högblank, vilket ger en len lyxig känsla och ett mjukt och behagligt intryck. Går att ha utomhus sommartid. Carrara är alltid snyggt och med bordsbenen i polerat stål får marmorn ett extra lyft.

BEN I BORSTAD MÄSSING

Äkta italiensk Carraramarmor eller vit Bianco Neve och ben i borstad mässing. Begär offert.

SPECIALBESTÄLLNINGAR – LOUNGEBORD

Vill du hellre ha ett molnbord med lägre höjd? The Cloud Table görs även i en loungebord-variant 35 cm hög, allt annat är lika.
Eller ben i borstad mässing? Har du andra önskningar? Hör av dig!

LEVERANS

Leverans sker med DHL (tillkommande kostnad) eller i hämtas i södra Stockholm. Leveranstid ca 5 veckor.
Vi levererar även till övriga Europa, Kanada och USA.
Just nu bjuder vi på frakten inom stockholmsområdet.

Molnbordet – The Cloud Table – är designat av Sten Åkerblom.